btton


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, 7 August 2011

alamak.. @_@


assalamualaikum, jawab jgn x jawab..
haha, hary nie date 7 ogos, nie bermakna lagik sebulan aq akn digelar siswi UKM..

haha.. giler.. aq x tau mcm mana kat sana nanti..


nie lah tempat yg bakal aku menimba ilmu..


okey, walaupun aku belum mendaftarkn diri di sana, aq dah ada 3 group berkenaan dgn ukm..
haha, mcm2 info aq dapat..

untuk dijadikan cerita, kolej kediaman aq, aq dapat KOLEJ DATO ONN.. or org sana pggil KDO je..
haha, KDO nie adalah kolej pertama yg dibina, so agak lama, n kompem2 lah usang..=.=''
terpaksa lah dok sana.. 
meh aq nk share sikit pic2 yg aq jumpa,
tapi x tau lah kot2 sekarg nie dah lain.. ^^,

pic dibawah nie semua ttg KDO, iaitu kolej yg bakal aq duduk,diri,tido,lepak,makan,minum,,
haha, segala2nye lah.. :P




















okey, pic semua di atas nie bukan pasal UKM okey, tapi pasal kolej KDO, tempat tinggal aq nnty.. haha.. tgok lah kemudahan dia.. ntah lah, x sampai sana lagi, aq x berani nak komen..
ti dah dftar kalau lain dari pic nie, aq bgtau okeyh..

dah2.. nie je..

nota cinta= sape2 yg baca tggalkn nota cinta utk saya eh.. hehe.. hope kat sana nnty aq dpt hidup lah.. risau pulak.. hurmm.. =).. pray for me..
utk famili kepala penanggalan, risau je haty nie nk tggalkn kome nnty, hoho, xpe, 
ti nurul cuba rajin2 on9 kay..
tata.. 66,

9 nota cinta:

f i r d a u s said...

lawa je aku tgk tmpt2 die :)

nurul atikah said...

@f i r d a u s
macam perli jerk..==''

JaJa iBraHim said...

manyak antuuu.... hahahaha

nurul atikah said...

@JaJa iBraHim

adehh, si zaty nie.. eden cepuk nnty..hehehe.. xmo lah.. :p
mnx2 x kaco nurul..

L said...

jom befikr sejenak http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jom-berfikir.html =)

Edy Zaidi said...

belajar rajin2..jangan nak bercinta je..:p...

nurul atikah said...

@L
nnty sy singgah jenguk okeyh..

@Edy Zaidi

en edy, hehe.. okey2 x nk bercinta.. nk blaja lek lok.. hehe

f i r d a u s said...

@nurul atikah

hahaha jgn nk bercinte je nurul! :P

nurul atikah said...

@f i r d a u s

yerlah syg oiii.. opss.. tercall syg pulak.. hahahaha...
aq tau lah budak...=.=