btton


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 12 August 2011

kecik nak bagi kad raya laa.. ^^

Assalamualaikum.. huhuh

hary nie cik nurul nk join this.. huhu..xde pape pown.. just saje2..

sila klik sini.. huhu.. :P

kay done.. ^^v... kecik cik nurul dah join nie..'
haha.. kay lah.. wassalam.. ^^

nota cinta= mata dah ngantok.. nunyte.. :P

Wednesday, 10 August 2011

~GIVEAWAY AIDILFITRI ROROS~


Assalamualaikum semua...


saper nk join boleh klik.. ^^v


kay, kali nie nk mencuba nasib join GA sis darkrose.. wahh.. yg paling best sis nie jemput 
ceq join.. bangga pulak.. :D

xde apa yg kena buat just nyatakan sperti dibawah:-

nama ==> NuRuL aTiKaH
kerja==> TLDM(tidur lepak dan makan) hehe.. x keje.. :P
belajar==> University kebangsaan malaysia (insyaAllah buln 9 nnty baru daftar)

kay done.. huhu.. thanks kat sis sbb jemput ceq naa.. =)

selamat ary raya.. aippp2x.. pose x cukup x leh raya.. hehe, lupa lak, tarikh tutup 31 ogos kay.. =)

 nie lah hadiahnyer..simple but menarik perhatian gurl mcm ceq nie.. hehe

nota cinta= saje nk isi masa dgn join GA ,,, :P



bila aku bersajak..==''


AKU WANITA BIASA

Aku wanita biasa,
Yg x pernah lari dari salah silap,
Punya harapan dn cita-cita,
Punya impian dan keinginan,
Punya cinta dan kasih syg..

Aku wanita biasa,
Yg hadirku hanya menemani,
Yg permergianku tidak dirasai,
Siangku hanya menyendiri,
Malamku yg sunyi.

Aku juga wanita biasa,
Yg punya perasaan,
Punya hati,
Merasai cinta,
Mengusung rindu,
Terselit kasih,
Terhimpit sayang..

Wanita biasa ini hanya mampu melihat,
Mendengar, memerhati,
Segala yg terjadi di sekitar,
Terhadap dirinya, terhadap perasaannya,
Dgn hanya tersenyum..
Ada kala, dgn tangisan sebagai,
SEORANG WANITA BIASA..

nota cinta=haa.. apa kes pulak aku pagi2 nie.. haha..utk pengetahuan semua sajak nie aq reka sendiri, bukn ciplak okey, 
sbb tue x berapa nk sedp.. hehe.. tapi aq mmg suka bersajak,
kalau kat sekolah ada pertandingn sajak kompem2 aq masuk.. ^^
dulu aq nk msuk sastera, tapi cikgu aq x kasi, so aq pilih jurusan akaun,
tue yg terlepas sastera tue.. hehe, teringt time aq kaple dgn ex bf yg first,
selalu buat sajak utk dia.. nth dia simpan or x..huhu
k lah.. sajak pun mnggambarkn perasaan aq...
=)... keep in touch yoow,, wassalam..


jgn igt wanita biasa x mmpu menggoncang dunia.. ^^


Tuesday, 9 August 2011

my mood.. ^^

assalamualaikum semua

hurmm... haha, actually x tau nk post pe, tapi nk post something gak..
dah lama x cter pasal mood aq kan..
so ary nie, aq rajin lak nk cter pasal mood aq..
today, mood aq mcm x berapa nk betul..
asyik murung jerk.. aq pown x tau,
tbe2 aq rasa bersalah kat someone nie..
ntah lah.. hope kalau aq ada salah kat dia,
dia akn bgtau aq..
x lah aq rasa bersalah mcm nie..

hurmm...

haha.. dh lah, x tau nk ckp pe.. aq rungsing skrg nie.. hurmm.. daaa.. =')

opss.. lupa lak nk ckp.. btw.. ptg tadik aq tbe2 pitam.. 
x tau nape, yg aq igt, aq penat, tdo dlm bilik mak, time tue ujan..
bgun2 tdo, aq pening pale, nk gi dapo,
then terjelepok kat ruang makan..
ntah.. pent sgt kowt.. 
tapi aq okey jerkk..
=)

nota cinta= awak kalau bad mood jgn lama2 tau.. sy takot sorg2.. ^^,

Sunday, 7 August 2011

alamak.. @_@


assalamualaikum, jawab jgn x jawab..
haha, hary nie date 7 ogos, nie bermakna lagik sebulan aq akn digelar siswi UKM..

haha.. giler.. aq x tau mcm mana kat sana nanti..


nie lah tempat yg bakal aku menimba ilmu..


okey, walaupun aku belum mendaftarkn diri di sana, aq dah ada 3 group berkenaan dgn ukm..
haha, mcm2 info aq dapat..

untuk dijadikan cerita, kolej kediaman aq, aq dapat KOLEJ DATO ONN.. or org sana pggil KDO je..
haha, KDO nie adalah kolej pertama yg dibina, so agak lama, n kompem2 lah usang..=.=''
terpaksa lah dok sana.. 
meh aq nk share sikit pic2 yg aq jumpa,
tapi x tau lah kot2 sekarg nie dah lain.. ^^,

pic dibawah nie semua ttg KDO, iaitu kolej yg bakal aq duduk,diri,tido,lepak,makan,minum,,
haha, segala2nye lah.. :P




















okey, pic semua di atas nie bukan pasal UKM okey, tapi pasal kolej KDO, tempat tinggal aq nnty.. haha.. tgok lah kemudahan dia.. ntah lah, x sampai sana lagi, aq x berani nak komen..
ti dah dftar kalau lain dari pic nie, aq bgtau okeyh..

dah2.. nie je..

nota cinta= sape2 yg baca tggalkn nota cinta utk saya eh.. hehe.. hope kat sana nnty aq dpt hidup lah.. risau pulak.. hurmm.. =).. pray for me..
utk famili kepala penanggalan, risau je haty nie nk tggalkn kome nnty, hoho, xpe, 
ti nurul cuba rajin2 on9 kay..
tata.. 66,

tertidur..==''

haa. assalamualaikum semua..
hehe.. hellow...

haa, nk dijadikn cter, semalam aq penat giler.. x tau lah apa yg aku buat.. huhu
disebabkan aku nie tbe2 jer rajin nak edit2 picture, aku pun dgn segala hormatnya mintak malaun(nizar) seorg nie utk send file photoshop kat aq..

nak dijadikan story, malaun nie suh aku on skype,.. aduh, aq dh lama x on skype.. hahah, password pon aku dh lupa.. =.= terpaksa wat pass baru.. bila on skype tbe2 terigt kenangan lama..hurmm..

and bila dh berjaya bukk tue, za pon send dua file kat aku, disebabkan aku terlalu ngntok, aq kata kat dia aku nak tdur japp..

niat haty nak tdow kejap je.. tapi bila aq terjaga, dah pukul 4 lebih.. alang2 aku terus gerak FAMILY PENANGGALAN aku nie.. haha.. but msg je lah.. :p kdt pon org sponser, x dpt den nk kol.. heee
first time lah.. heee.. XD.. ti lau nurul topup sendiri, nurul gerak guna kolling2 ehh.. hehe.. 

n pada si dia, soe ehh, syg x tggu semalam.. ngntok mehh.. x tahan, tertidur depan lappy tau.. dgn skype ,facebook n blog yg masih terbukak.. haha..

agak2 mcm nie ke aq tertdow semlm ekk?? no komen..

nota cinta= haa.. nnti ada duet, aku topupkan balik sapa yg dok belanja aq tue.. k lah, tbe masa nk solat jap.. hehe.. harap awk bahagia.. 66,
taa semua.. =).. hari ketujuh puasa, hope semua nya berjaya bertahan ehh.. ^^V



Friday, 5 August 2011

happy malam nie... ^^V

hurmm.. nk cter pasal malam nie.. mlm nie sonok sgt2.. ntah lah.. mybe dh lama x happy mcm nie...
haha.. nie semua sbb buat keje gila kat KEPALA PENANGGALAN.. .. xx\ cukup kat chat, terus ke page ..

tbe2 pulak malam nie sesi jiwang2.. haha.. almaklumlah, admin page nie mmg jiwang giler.. hahaha.. :p

jomm layann~~

nie ayat2 yg dilafazkn oleh admin.. @nizar



zaty kepada nizar

adehh~~ layan jer lah... :p nama aq ada.. yeay2...

giliran aq ngn akk cumi.. ^_^

amek.. akk bby nk lagikk.. :p


                                       
                    nizar kepada zaty
                                        
          ayat paling simple

                       
                                              akk bella tag jugak wan akhirnya.. haha.. yg aq tue, ayt serius aq.. lalala.. ^^


okeyh.. actually byk lagik.. aq pown dh pening.. haha.. jap2.. ada satu komen yg paling best.. 
tgok nie..

almaklumlah.. baru balik.. haha



aq happy mlm nie.. sonok bila tgok semua happy..

tapi tbe2..sumthing jadik.. aq x tau apa2.. masa tue.. aq ngh update entry nie.. then, bila aq saj tgok group.. 
tbe2 semua jadik kacau bilau.. hurmm..

kenapa nie?? apa jadik?? mana family nurul dulu??
nurul baru nk happy mlm nie..
tbe2..

hurmm... argh!!!!... jgn mengalir wahai air mata./.. pliz....

n now.. semua kembali normal.. alhamdulillah.. thnks kat semua yg ada.. ^^,

p/s= haha.. nurul happy balik... walaupon dalam keadaan yg hampir nanges tadik.. hahaha...
love u all my family KEPALA PENANGGALAN..

termasuk eiman n ita .. <3

YMTTTT

Tuesday, 2 August 2011

Give Away Edy: still beauty..

Assalamualaikum dan selamat berpuasa.. ^^,




ceq telah ditag oleh firdaus dalam GA yg dia masuk.. trima kasih yaa syg.. haa.. jgn pikir lain okeyh.. haha.. mmber baik nie.. ^^v

nie first GA yg ceq join.. =)


firstly moh kita follow blog nie.. 
http://danielzaidi.blogspot.com/ <---link GA
http://edyzaiditravel.blogspot.com/

GA nie berlangsung sehingga 7 OGOS.. puasa ke-7 gitu.. hehe..
(dah macam tarikh biasiswa JPA tutup lak)..

nie gadis2 comey yg ceq nak tag.. ^^,
Cik Pop
akak bella
akak lily
akak baby  

zaty

jom usya apa yg bakal kita dpt lau kita nie winner.. hehe..


tempat pertama--->2x patung angry bird




tempat kedua --->3x Handphone Stand Angry Bird



tempat ketiga ---> 5x patung comel dari Australia

nota cinta==> comey kan .. hehe.. moh lah kita semua join ini GA.. lagi ramai.. lagi meriah.. 
(mcm bazar ramadhan gitu.. hehe)
biar pening sikit kepala empunya GA ini.... hehe.. 
jgn marah yaa.. En Edy.. :p
nnty bawak ceq pusing2 ehh.. ^^V




Saturday, 30 July 2011

merajuk??

awk, marah ke awk bila saya merajuk?? sy merajuk sbb sy terasa dgn sikap awk,. . x salah kan sy mengharap kali nie, hari nie sy harap sgt2 awak sapa sy dulu. . lama sy tunggu wak, tapi awk x sapa sy pon.. sy tggu, x pun awk sapa.. sy turun kan ego sy, utk sapa awk.. sy tau awak busy.. 

awk tnya sy, sy merajuk ke.. yee.. mmg sy merajuk wak, terasa haty sy dgn sikap awk. . pedih wak haty nie, mata sy pun dh berair jer, x tau lah mana dtg air tue. . awk, sy harapkan awk pujuk sy bila sy majuk.. tapi awk terus pergi tinggalkan sy sorng2.. termangu sy sendirian saat nie wak.. mana awk pergi??

tapi silap sy, sbb sy merajuk pd yg salah.. silap sy wak.. sy x patut pon mjuk dgn awk.. sy tau, sy x der erti pun dlm haty awk tue.. i'm nothing for u.. i know that. .

awk, stu jer sy nk ckp kat awk, sy merajuk, bukn sy ngada2, bukn sy tergedik2,tapi sy nak awk tau, sy teringin sgt utk rasa disyangi dan dicintai oleh awk.. walaupun sy tau, benda tue tak akan jadik kenyataan.. thanks wat sy mcm nie wak.. thanks a lot.. sy sgt2 hargai semua nie..

maafkan aku.. aku tau ko dh bencikan aku.. 


p/s= sape2 yg baca n nak kata sy nie gedik, ngada2.. go on.. this entry just about my felling right now.. my blog for me to release my tension.. sinilah tempat sy nk luahkan segalanya, pada yg x suka.. sy galakkan anda utk remove sebagai followers sy.. thanks ^^v


Thursday, 28 July 2011

kawen???

semalam ada org add aq.. malas nak app... tapi aq ngan mamat tue ada 3 mutual frenz

1) akak ju
2) akak rasya
3) cikgu juliana..

tadi ada masa, aq accpt lah semua frenz reqst.. termasuk dia.. nak tau apa dia hantar kat wall aq?? meh baca nie..







dah kawen?? =.='' adess.. baru 19.. alamakk.. tua sgt ke muka aq nie?? hahaha.. no komen..

p/s= wat si eiman, aq suh tolong, bukn suh tlg gelak..=.=''

Wednesday, 27 July 2011

si A????

okeyh.. bila aq x leh tdow, mula r keje aq nk update entry baru.. igt x etry aq --->    A dan B ???


si A saper yg x tau nseb kome lah.. ptg tadik bosan, tbe2 terlintas tgn aq menaip msg ckp aq kene sengat tebuan, then dia anta kol me back.. =.='' aq dgn BODOH nyer terus kol dia.. bodoh kan??


so nk dijadikkn cter, ahad aq kene sengat tebuan, then A kata dia pon kene sengat pagi tadik.. erkk.. =.='' tbe2 sama pulak.. mcm ngek jer kan.. dia tipu?? x mungkin kowt, aq rsa betoi dia pon kene sengat, sebb time sembg kt tepon mak dia nympuk kat blkng.. huh~~ mk dia ckp.. ---> jodoh lah tue sama2 kene..


hurmm jodoh mende nyer.. haha.. aq ter dengar suara ipin... saper ipin?? adik A.. aq selalu suh A kiss ipin utk aq.. hurmm dulu lah.. bukn skrg..


then, dia kata ary tue dok mendaki gunung, dia nmpk someone sebijik rupa aq.. lol??? tipu kah?? buat ceritakah?? aq no komen.. tapi gaya dia cter, bersungguh2..


lepas aq tggalkan dia, jarang cnct.. bru dia rasa bersalah kat aq.. dia cter tdik, dia nges2 story kat mmber dia pasal aq ngn dia... hurmm aq just dgr.. nk caye sgt pown susah... 


then di tnya pasal aq dpt u mana.. aq cter2 r.. hurmm.. =.='' lol,,, seyes rindu sgt suara yg aq dgr time tue.. tadik dia byk gelak2.. sedang kan aq menahan airmata darik gugur..


tbe2 dia nk ckp ngn mak aq.. aq tnya wat per?? dia cakap sajer.. jawapan aq..--> x yah lah, kita bukn ada pper pon, takot nnty mk pikir lain pulak... hurmm dia bls dlm nada yg sedih.. =.=


lagik?? kali nie dia tnya betul2 kedudukan umah aq.. seyes ker dia nk dtg umah??? no komen.. dulu dia penah kata nk dg jmpa mk ayah.. dulu lah.. time ngah hangat2.. bukn skrg... hurmm


then?? dia kata dia x gembira pun dgn awek dai skrg nie.. leh caye ker?? nth.. aq pown x tau nak cakap... dia kata time dia wat kat aq dulu, masa tue dia tension. now dia rasa bersalah kat aq..


apa aq pikir?? hurmm ntah.. aq x tau.. no komen.. aq mmg rindu dia.. seyes.. tapi dlm haty aq dh ada B.. tapi B ngn A nie sama jerk pangai.. =='' penat r mcm nie teruss... waaaaa... mlm nie x leh tdo pon gara2 si A.. grrr...

ps= buat si B, aq mmg suka pikir2 mcm nie.. soe r.. bukn sng nk lupakan semuanya.. aq cuba utk x nk pikir tapi susah.. =.='' hurmmm... 


Tuesday, 26 July 2011

teganya??


akhirnya kau pun pergi
biarkan ku disini
ternyata kau juga tak punya hati
di hati tak terperi
sedih ku telan sendiri
mau marah tapinya sama siapa

kini aku sendiri
cuma sendiri
tiada yg mencari
samapi hati
sampai bergini
kau tak peduli
ohh teganya..


apakah salah dan dosaku
mengapa semua tinggalkan ku
mau marah tapinya sama siapa


pedih ku tak terbendung
langit ku mendung tiada berujung
kemana berlindung
sekarang engkau pun pergi
kenapa begini hatiku sedih
ku sendiri

miaw pon ada mmber nk berkawan.. ^_^


p/s= lagu nie aq suka melalak time kat matrik dulu..
bermakna oww.. haha.. :p




Monday, 25 July 2011

sengat?? erkk.. =.=''

okey, ary tue aq hilangkn diri, x lah lama mana pon, stat drik ary jumaat smpai ahad, ke mana aq pergi?? kenapa?? bagaimana?? bila?? haha.. aq sorng jer yg tau, x der saper yg tau cter sebenaR.. 

btw, time aq dok wat keje ary ahad lepas (semalam), nk dijadik kn cter aq kene sengat dek tebuan.. haha.. memng sedap...

mula2 aq kene sengat kat bdn belkng, then aq terus terjatuh menerap atas tanah... time tue yg aq igt aq jerit2 pggil mk aq, n mata aq mmg dah nges abis dah.. saket giler... waaa... haha, yg paling best, tbe2 tebuan tue sengat kt pergelangan tgn aq pulak.. grrr... mmg jerit lagi lah aq, dua kali kene enjet.. haha..

moh ushya tgn aq, tpi yg nie dah okey sikit... :p
tebuan tanah lah yg dok sengat aq..=.=''


saket mehh.. haha.. x per dah naseb bdn.. :p.. aq asyik dok terigt2 jer kat tebuan nie.. fuhh,, ilmu apa yg tebuan nie gune.. adesss... seyes aq tgok pic pown dah rasa takot.. trauma kowt..==''






ptg tue pulak aq kene geget ngn pacat..haha.. nk wat cmner dah rezeki si pacat tue isap darah aq.. hahaha..
mk aq kata, aq manis sgt smpai semua binatag nk geget aq..=.='' ... lau mcm tue aq rela jadik tawar.. hahaha.. ngek.. :P

p/s= idea nie ada org yg suh update.. mamat giler nie yg suh..---> firdaus.. :P
btw, thnks bagik idea. ngehh3.. haha..

Friday, 22 July 2011

penat !!

aku penat tggu dia.. smpai ngantok2 aq dibuatnya,,
grrr.. alih2 hasilnya???
berapa patah jer sembng..
lol..

lau x nk sembng ckp lah..
penat r tggu,
tpi x kesah, sbb miss dia..
tpi dia, mcm..
hurmm.. ayat paling senang..

dia sedang permainkan perasaan aku.. mybe,,, fullstop!!

p/s: kalau aq dah x der, x yah carik aq.. kan senang mcm tue.. aq x pernh bermkna dlm diri saper2 pown... kan3x.. ^_^

Thursday, 21 July 2011

seJutA cInTa =')

Sudah memang sudah
 Perjalanan cinta berakhir sudah
Engkau pergi ‘tuk selamanya
‘tuk selamanya

Mungkin ini sudah suratan
Engkau dan diriku tak bisa bersama
Mungkin ini sudah suratan
Sudah suratan

Jangan kau pergi untuk meninggalkan aku
Aku disini dengan sejuta cinta untukmu
Jangan kau pergi untuk melupakan aku
Aku menangis karena hidup tanpamu

Sudah memang sudah
Perjalanan cinta berakhir sudah
Engkau pergi ‘tuk selamanya
‘tuk selamanya

cinta x bererti memiliki
p/s: lagu nie mcm ada kaitan sikit ngn aq.. hurmmm.. best... =')

Tuesday, 19 July 2011

kalau awk tahu..

awk... kalau awk tahu saat nie sy nges sbb awk,, 
apa akn awk buat??

marah saya??
benci saya??
pujuk saya??
gembirakan sy??
atau awk akn nges bersama saya??

walau apa pun awak buat, awk tetap x akn rasa.. apa yg saya rasa...
usah pedulikan saya lagi awak.. sbb awk penh ckp,
awk x nk amek tau pasal sy..
kan awk.. betul kan??

so x yh pedulikan sy. 
saat sy berduka,
saat mata ini bocor,
empangn pecah... 

x payah awk.. x per... sy rasa sendiri..

maafkn saya sbb sy masih menangis sbb awak.. 
=)

Monday, 18 July 2011

just this!!

awak.. saya rindu awk..
awak.. saya syg awak.
awk.. sy cintakn awk..

harap awk dgr...

hurmmmm~~ nothing to say....

Saturday, 16 July 2011

apa dah jadi nie??? t_t

apa dah jadik kat aq nie?? malam nie aq geram giler.. 
arggghhhhhhhh!!! sial lah mamat nie.. yg ko dok text2 aq asal haa???!! x sedar ker ko tue dah ada DUA org awek!! x payah nk menyemak dlm hidup aq lah..

blah r weiii~~ aq benci r, dulu ko tolak aq, sekarg dan2 ko carik aq.. ko pesal?? 

grrrr~~ ape dah jadik ngn aq nie??? sejak menjak nie, asyik mengamuk jerk.. x pernh nk bersabar.. hurmmm... lepas satu msalah, satu msalah dtg.. aq dh mula fedup r.. sakit haty aq diperlakukan mcm nie...

apa salah aku??
apa dosa aku??

huhhh!!

bila aq perlukan teman ang x der kat sisi aq, ang menghilang.. mcm tue jer.. aq sendiri x tau mana ang... ceit!! terpaksa aq tanggung semua sorg2.. grr!!

mungkin betul.. aq dilahirkan di dunia nie,.. tanpa berteman..

nurul atikah.. sedarlah... dirimu mmg x layak berteman.. sedar lah.. t_t
aku terima dgn redha.. tapi kenapa???

semuanye jadik kat aq, naper bila aq perlukan ang, ang hilang...

dan ko~~ kenapa ko dtg balik dlm hidup aq?? berambus r dgn dua org awek ko tue!! berambus, tlg jgn gnggu aq!!

argghhhhhhhhhhhhhhhh,!!!! bersendirian lagik!! menahan air mata yg berlinang, menunggu utk jatuh ke bumi!!...

jgn smpai aq wat keje bodo mcm dulu!!!
arghh!!!!!

blah r!!! 
=(

Friday, 15 July 2011

~segalanya terjawab~

hary nie result upu keluar.. then aq cek.. nie lah yg aq dapat...



hurmmm.. nie first choice aq.. tapi, aq x tau r.. mula2 tgok result nie, aq nges.. hurmm... impian aq kat UPSI.. tapi rezeki aq x der.. lgipun UPSI pilihan kedua aq...


aq mula down, lau korng perasan, cos nie cos bisnes, padahal aq akaun.. sb tue lah aq agak sedih.. UKM nie lau aq score tahun petama.. baru aq leh teruskn utk thun kedua n amek akaun.. adeiii.. risau lakk..

btw, kat UKm nie, ramai yg ada kat sana..

kak long (akak sedara aku)
kak hani ( kwn kpd kakak aq, aka menantu pilihn mk aq utk abg aq)
then.. mmber aq yg sama kat sana.. setakat nie aq dpt tau ada dua org, dua2 budk kelas aq...

yg paling best, aq dpt tau cousin aq pon dpat UKM nie.. haha.. mmg best r,,, terus aq semgt nk blaja..lagi pun aq dh kene basuh ngn mmber aq, hidayat.. <---musuh kat skolah.. haha.. x sgka dia ada di sisi aq time aq nges tadi.. n dia yg bgik nasihat..

thnks GOD.. syukur.. mudahan aq dapat hidup di sana nanty.. UKM wait for me okey... 


tadik sembg2 ngn mak.. mak kata nk wat doa selamat untuk aq.. mk aq mmg mcm nie, anak2 dia lau dpt mana2, msti wat doa selamat, lagik2 aq nie anak pertama yg dpt smbung blaja kat u.. abg akak aq x.. hurmm.. rezeki aq,,.. alhamdulillah..

try terbaik kt sana.. alhamdulillah., segala yg berlaku, ada hikmahnya... mungkin ada sebb kenapa Allah x beri aq peluang belajar di UPSi.. Allah Maha Mengetahui..
^_^