btton


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 30 July 2011

merajuk??

awk, marah ke awk bila saya merajuk?? sy merajuk sbb sy terasa dgn sikap awk,. . x salah kan sy mengharap kali nie, hari nie sy harap sgt2 awak sapa sy dulu. . lama sy tunggu wak, tapi awk x sapa sy pon.. sy tggu, x pun awk sapa.. sy turun kan ego sy, utk sapa awk.. sy tau awak busy.. 

awk tnya sy, sy merajuk ke.. yee.. mmg sy merajuk wak, terasa haty sy dgn sikap awk. . pedih wak haty nie, mata sy pun dh berair jer, x tau lah mana dtg air tue. . awk, sy harapkan awk pujuk sy bila sy majuk.. tapi awk terus pergi tinggalkan sy sorng2.. termangu sy sendirian saat nie wak.. mana awk pergi??

tapi silap sy, sbb sy merajuk pd yg salah.. silap sy wak.. sy x patut pon mjuk dgn awk.. sy tau, sy x der erti pun dlm haty awk tue.. i'm nothing for u.. i know that. .

awk, stu jer sy nk ckp kat awk, sy merajuk, bukn sy ngada2, bukn sy tergedik2,tapi sy nak awk tau, sy teringin sgt utk rasa disyangi dan dicintai oleh awk.. walaupun sy tau, benda tue tak akan jadik kenyataan.. thanks wat sy mcm nie wak.. thanks a lot.. sy sgt2 hargai semua nie..

maafkan aku.. aku tau ko dh bencikan aku.. 


p/s= sape2 yg baca n nak kata sy nie gedik, ngada2.. go on.. this entry just about my felling right now.. my blog for me to release my tension.. sinilah tempat sy nk luahkan segalanya, pada yg x suka.. sy galakkan anda utk remove sebagai followers sy.. thanks ^^v


Thursday, 28 July 2011

kawen???

semalam ada org add aq.. malas nak app... tapi aq ngan mamat tue ada 3 mutual frenz

1) akak ju
2) akak rasya
3) cikgu juliana..

tadi ada masa, aq accpt lah semua frenz reqst.. termasuk dia.. nak tau apa dia hantar kat wall aq?? meh baca nie..







dah kawen?? =.='' adess.. baru 19.. alamakk.. tua sgt ke muka aq nie?? hahaha.. no komen..

p/s= wat si eiman, aq suh tolong, bukn suh tlg gelak..=.=''

Wednesday, 27 July 2011

si A????

okeyh.. bila aq x leh tdow, mula r keje aq nk update entry baru.. igt x etry aq --->    A dan B ???


si A saper yg x tau nseb kome lah.. ptg tadik bosan, tbe2 terlintas tgn aq menaip msg ckp aq kene sengat tebuan, then dia anta kol me back.. =.='' aq dgn BODOH nyer terus kol dia.. bodoh kan??


so nk dijadikkn cter, ahad aq kene sengat tebuan, then A kata dia pon kene sengat pagi tadik.. erkk.. =.='' tbe2 sama pulak.. mcm ngek jer kan.. dia tipu?? x mungkin kowt, aq rsa betoi dia pon kene sengat, sebb time sembg kt tepon mak dia nympuk kat blkng.. huh~~ mk dia ckp.. ---> jodoh lah tue sama2 kene..


hurmm jodoh mende nyer.. haha.. aq ter dengar suara ipin... saper ipin?? adik A.. aq selalu suh A kiss ipin utk aq.. hurmm dulu lah.. bukn skrg..


then, dia kata ary tue dok mendaki gunung, dia nmpk someone sebijik rupa aq.. lol??? tipu kah?? buat ceritakah?? aq no komen.. tapi gaya dia cter, bersungguh2..


lepas aq tggalkan dia, jarang cnct.. bru dia rasa bersalah kat aq.. dia cter tdik, dia nges2 story kat mmber dia pasal aq ngn dia... hurmm aq just dgr.. nk caye sgt pown susah... 


then di tnya pasal aq dpt u mana.. aq cter2 r.. hurmm.. =.='' lol,,, seyes rindu sgt suara yg aq dgr time tue.. tadik dia byk gelak2.. sedang kan aq menahan airmata darik gugur..


tbe2 dia nk ckp ngn mak aq.. aq tnya wat per?? dia cakap sajer.. jawapan aq..--> x yah lah, kita bukn ada pper pon, takot nnty mk pikir lain pulak... hurmm dia bls dlm nada yg sedih.. =.=


lagik?? kali nie dia tnya betul2 kedudukan umah aq.. seyes ker dia nk dtg umah??? no komen.. dulu dia penah kata nk dg jmpa mk ayah.. dulu lah.. time ngah hangat2.. bukn skrg... hurmm


then?? dia kata dia x gembira pun dgn awek dai skrg nie.. leh caye ker?? nth.. aq pown x tau nak cakap... dia kata time dia wat kat aq dulu, masa tue dia tension. now dia rasa bersalah kat aq..


apa aq pikir?? hurmm ntah.. aq x tau.. no komen.. aq mmg rindu dia.. seyes.. tapi dlm haty aq dh ada B.. tapi B ngn A nie sama jerk pangai.. =='' penat r mcm nie teruss... waaaaa... mlm nie x leh tdo pon gara2 si A.. grrr...

ps= buat si B, aq mmg suka pikir2 mcm nie.. soe r.. bukn sng nk lupakan semuanya.. aq cuba utk x nk pikir tapi susah.. =.='' hurmmm... 


Tuesday, 26 July 2011

teganya??


akhirnya kau pun pergi
biarkan ku disini
ternyata kau juga tak punya hati
di hati tak terperi
sedih ku telan sendiri
mau marah tapinya sama siapa

kini aku sendiri
cuma sendiri
tiada yg mencari
samapi hati
sampai bergini
kau tak peduli
ohh teganya..


apakah salah dan dosaku
mengapa semua tinggalkan ku
mau marah tapinya sama siapa


pedih ku tak terbendung
langit ku mendung tiada berujung
kemana berlindung
sekarang engkau pun pergi
kenapa begini hatiku sedih
ku sendiri

miaw pon ada mmber nk berkawan.. ^_^


p/s= lagu nie aq suka melalak time kat matrik dulu..
bermakna oww.. haha.. :p




Monday, 25 July 2011

sengat?? erkk.. =.=''

okey, ary tue aq hilangkn diri, x lah lama mana pon, stat drik ary jumaat smpai ahad, ke mana aq pergi?? kenapa?? bagaimana?? bila?? haha.. aq sorng jer yg tau, x der saper yg tau cter sebenaR.. 

btw, time aq dok wat keje ary ahad lepas (semalam), nk dijadik kn cter aq kene sengat dek tebuan.. haha.. memng sedap...

mula2 aq kene sengat kat bdn belkng, then aq terus terjatuh menerap atas tanah... time tue yg aq igt aq jerit2 pggil mk aq, n mata aq mmg dah nges abis dah.. saket giler... waaa... haha, yg paling best, tbe2 tebuan tue sengat kt pergelangan tgn aq pulak.. grrr... mmg jerit lagi lah aq, dua kali kene enjet.. haha..

moh ushya tgn aq, tpi yg nie dah okey sikit... :p
tebuan tanah lah yg dok sengat aq..=.=''


saket mehh.. haha.. x per dah naseb bdn.. :p.. aq asyik dok terigt2 jer kat tebuan nie.. fuhh,, ilmu apa yg tebuan nie gune.. adesss... seyes aq tgok pic pown dah rasa takot.. trauma kowt..==''






ptg tue pulak aq kene geget ngn pacat..haha.. nk wat cmner dah rezeki si pacat tue isap darah aq.. hahaha..
mk aq kata, aq manis sgt smpai semua binatag nk geget aq..=.='' ... lau mcm tue aq rela jadik tawar.. hahaha.. ngek.. :P

p/s= idea nie ada org yg suh update.. mamat giler nie yg suh..---> firdaus.. :P
btw, thnks bagik idea. ngehh3.. haha..

Friday, 22 July 2011

penat !!

aku penat tggu dia.. smpai ngantok2 aq dibuatnya,,
grrr.. alih2 hasilnya???
berapa patah jer sembng..
lol..

lau x nk sembng ckp lah..
penat r tggu,
tpi x kesah, sbb miss dia..
tpi dia, mcm..
hurmm.. ayat paling senang..

dia sedang permainkan perasaan aku.. mybe,,, fullstop!!

p/s: kalau aq dah x der, x yah carik aq.. kan senang mcm tue.. aq x pernh bermkna dlm diri saper2 pown... kan3x.. ^_^

Thursday, 21 July 2011

seJutA cInTa =')

Sudah memang sudah
 Perjalanan cinta berakhir sudah
Engkau pergi ‘tuk selamanya
‘tuk selamanya

Mungkin ini sudah suratan
Engkau dan diriku tak bisa bersama
Mungkin ini sudah suratan
Sudah suratan

Jangan kau pergi untuk meninggalkan aku
Aku disini dengan sejuta cinta untukmu
Jangan kau pergi untuk melupakan aku
Aku menangis karena hidup tanpamu

Sudah memang sudah
Perjalanan cinta berakhir sudah
Engkau pergi ‘tuk selamanya
‘tuk selamanya

cinta x bererti memiliki
p/s: lagu nie mcm ada kaitan sikit ngn aq.. hurmmm.. best... =')

Tuesday, 19 July 2011

kalau awk tahu..

awk... kalau awk tahu saat nie sy nges sbb awk,, 
apa akn awk buat??

marah saya??
benci saya??
pujuk saya??
gembirakan sy??
atau awk akn nges bersama saya??

walau apa pun awak buat, awk tetap x akn rasa.. apa yg saya rasa...
usah pedulikan saya lagi awak.. sbb awk penh ckp,
awk x nk amek tau pasal sy..
kan awk.. betul kan??

so x yh pedulikan sy. 
saat sy berduka,
saat mata ini bocor,
empangn pecah... 

x payah awk.. x per... sy rasa sendiri..

maafkn saya sbb sy masih menangis sbb awak.. 
=)

Monday, 18 July 2011

just this!!

awak.. saya rindu awk..
awak.. saya syg awak.
awk.. sy cintakn awk..

harap awk dgr...

hurmmmm~~ nothing to say....

Saturday, 16 July 2011

apa dah jadi nie??? t_t

apa dah jadik kat aq nie?? malam nie aq geram giler.. 
arggghhhhhhhh!!! sial lah mamat nie.. yg ko dok text2 aq asal haa???!! x sedar ker ko tue dah ada DUA org awek!! x payah nk menyemak dlm hidup aq lah..

blah r weiii~~ aq benci r, dulu ko tolak aq, sekarg dan2 ko carik aq.. ko pesal?? 

grrrr~~ ape dah jadik ngn aq nie??? sejak menjak nie, asyik mengamuk jerk.. x pernh nk bersabar.. hurmmm... lepas satu msalah, satu msalah dtg.. aq dh mula fedup r.. sakit haty aq diperlakukan mcm nie...

apa salah aku??
apa dosa aku??

huhhh!!

bila aq perlukan teman ang x der kat sisi aq, ang menghilang.. mcm tue jer.. aq sendiri x tau mana ang... ceit!! terpaksa aq tanggung semua sorg2.. grr!!

mungkin betul.. aq dilahirkan di dunia nie,.. tanpa berteman..

nurul atikah.. sedarlah... dirimu mmg x layak berteman.. sedar lah.. t_t
aku terima dgn redha.. tapi kenapa???

semuanye jadik kat aq, naper bila aq perlukan ang, ang hilang...

dan ko~~ kenapa ko dtg balik dlm hidup aq?? berambus r dgn dua org awek ko tue!! berambus, tlg jgn gnggu aq!!

argghhhhhhhhhhhhhhhh,!!!! bersendirian lagik!! menahan air mata yg berlinang, menunggu utk jatuh ke bumi!!...

jgn smpai aq wat keje bodo mcm dulu!!!
arghh!!!!!

blah r!!! 
=(

Friday, 15 July 2011

~segalanya terjawab~

hary nie result upu keluar.. then aq cek.. nie lah yg aq dapat...



hurmmm.. nie first choice aq.. tapi, aq x tau r.. mula2 tgok result nie, aq nges.. hurmm... impian aq kat UPSI.. tapi rezeki aq x der.. lgipun UPSI pilihan kedua aq...


aq mula down, lau korng perasan, cos nie cos bisnes, padahal aq akaun.. sb tue lah aq agak sedih.. UKM nie lau aq score tahun petama.. baru aq leh teruskn utk thun kedua n amek akaun.. adeiii.. risau lakk..

btw, kat UKm nie, ramai yg ada kat sana..

kak long (akak sedara aku)
kak hani ( kwn kpd kakak aq, aka menantu pilihn mk aq utk abg aq)
then.. mmber aq yg sama kat sana.. setakat nie aq dpt tau ada dua org, dua2 budk kelas aq...

yg paling best, aq dpt tau cousin aq pon dpat UKM nie.. haha.. mmg best r,,, terus aq semgt nk blaja..lagi pun aq dh kene basuh ngn mmber aq, hidayat.. <---musuh kat skolah.. haha.. x sgka dia ada di sisi aq time aq nges tadi.. n dia yg bgik nasihat..

thnks GOD.. syukur.. mudahan aq dapat hidup di sana nanty.. UKM wait for me okey... 


tadik sembg2 ngn mak.. mak kata nk wat doa selamat untuk aq.. mk aq mmg mcm nie, anak2 dia lau dpt mana2, msti wat doa selamat, lagik2 aq nie anak pertama yg dpt smbung blaja kat u.. abg akak aq x.. hurmm.. rezeki aq,,.. alhamdulillah..

try terbaik kt sana.. alhamdulillah., segala yg berlaku, ada hikmahnya... mungkin ada sebb kenapa Allah x beri aq peluang belajar di UPSi.. Allah Maha Mengetahui..
^_^

Thursday, 14 July 2011

blog pown ada gred tau!!

haha.. bila dok bosan2, aq pown BW lah ke sana sini.. then terjumpa lah satu blog nie, ajar kita nk tgok berapa gred blog selama benda nie wujud.. thnks to ninie and tia..

haha, nie result gred aq...


 kelakar.. walaupon blog.. result dia sama jer mcm aq punya result kalau exam.. =.=''

haha.. okeyh2.. kalau korang nak cek result gred blog korang... klik link dibawah... ^_^


selamat mencuba.. =)

mengamuk!! =.=''

okeyh,.. now 1.09 am.. 14 julai 2011... akan catat rekod aq mengamuk lagikkk..

dapat msg dari someone.. huh!!.. tau x saper??? mamat langsi yg penah tuduh aq bukan2..

moh aq cter, budak nie mulut dia mmg manis, pandai ayat awek, semua org sgkut kat dia, termasuk lah kwn bek aq.. dema dua nie, kapel dari skolah. . ada lah dalm bulan lepas, dema gaduh..

btw, aq tau yg laki nie ada pompan len, tapi aq senyap x bgtau mmber aq, sbb aq x nk keruhkan keadaan, sekali satu hari, aq dapat msg dari laki giler nie.. dia maki2 aq, perghhh... panas beb hati aq.. ye r.. aq dok simpan rahsia, dia lak tuduh2 aq..

eleh. dia bila ada masalah, cri aq,, mnx pendapat tue ini, aleh2, aq gak yg kene tuduh!! mongek punya jantan.. naseb bek time tue aq x der kdt, so aq senyap jer r.. bila aq dh topup, mmg kene lah mamat tue ngn aq... perghh , jantan kecut, x reply lgsung msg aq

laa nie, dpt msg dari dia, soe r bro, haty aq masih panas ngn ko, so sory to say r,, mmg cacian yg ang patot dpt darik aq.. haha.. lol.. asal msg aq??? 

ending best.. pas aq marh2 dia, dia x reply dah msg aq.. haha.. takot ker beb??? soe r.. aq tau ko nk mnx maaf kat aq.. aq dh maafkn ang dah...aq mana biasa marah lama2 nie... tapi soe r lau ang nk mnx tolong kat aq.. utk dapatkan mmber aq balik.. naseb ko lah.. saper suh x rety jaga awek!!

so for ko~~ aq ada perasaan okey!! pliz jgn nk dok tuduh2 aq ! bukti x dak ang jgn pndai ckp jerk.. pasal mmber aq, ang pndai2 lah.. dah tau ada awek, dok kapel ngn pompan len..sape sohh..

dah r.. aq nie ngamuk pon mcm x ngamok.. haha.. ^_^

Wednesday, 13 July 2011

kenangan... ^_^

semalam aq gi kenduri kat umah nenek aq, sempena menyambut kedatangan ramadhan, and sekali dgn aqiqah si hadif anak pd maknoi aq..

pagi tue aq gi dgn mak aq, dgn hanya mengenakan baju kurung yg berwarna biru, saja aq pakai baju tue.. haha.. lol,mlm lak bju kurung purple..  kat sana mmg bnyk keje lah.. x cukup tgn aq dibuatnya.. sbb ramai cucu nenek x der.. mcm2 lah aq wat, start dari pagi tue, smpai lah mlm seusai habis kenduri..

apa aq wat kat sana?? disebbkan x ramai cucu laki, ada pown bawah 12 tahun, bebudak lagi, so aq ngn dua org akk sedara aq lah yg kene wat, dismping pkcik2 ngn mkcik2 aq.. haha.. lol, anak dara dari 6 org tggal 3 org je yg ada.. yg lain blaja.. ank teruna sorg pon x der, sbb dh keje.. haha..

start smpai sana, aq dok basuh ayam (mmg keje aq lau ada kenduri), sapu umah, kemas umah, kosong kan ruang tamu, angkt kusi meja, jaga budak2, amek pggan , bsuh pggan.. =.='' mcm2 lah..
kdg2 geram ngn budak2 nie.. comey, aq sikit2 gi kat hadif.. dia rapat ngn aq, mnja baby nie.. hehe..

kenagan x leh lupa.. lol... layan jer r..

~time aq nk amek kapet atas almari.. lol, x sampai, terjengkit2 aq, nseb bek smpai gak... haha.. padan lh org pggil aq wendek..=.=''

~time nak kemas kusi meja, adeii.. penat, mana x nye, apa kita wat, bebudk nie semua nk wat gak, abis tuggang langgang balik kusi meja.. sabo jer lah.. hah

~jaga budak2,, rasa mcm kat nusery lak.. haha. btw budak2 nie semua comey but plus nakal.. nama pon budak...

~time dh nk stat kenduri, dah hidang2, ada lak adik sdara aq nie, dok tnya math utk upsr, sbb dia nie ada pencubaan, so aq jwb lah, nseb bek aq tau.. haha...

~time hadif menagis teruk, mak dia ngh sbuk wat keje, aq amek hadif dari nenk.. terus hadif gelak2 n snyap, aiyoo... dema kata aq dh leh jadik mk org..=.=''

~time basuh pggan.. dok lepak2 ngn kak uda, sembg2, smbil bsuh pggan.. dah lama x lepak sama2..

~pas semua tetamu dh balik, bru lah kami anak2 dara 3 org nie, gi makan... haha.. lepas lelah... apa lagi, ngumpat sana ngumpat sini lah...

~yg sedih, dh nk balik, aq carik hadif dulu, n jumpa dia, aq dokong and kiss2 adip nie.. grr.. kena pisah ngn adip, dia dh nk balik penang... waaa.. time kiss tue, hadif dok pgag pipi aq,, hehe.. sengeh2 lagi, germ aq.. syg dia.. lol..

dah end.. kenagan aq ngn hadiff.. sbb sebuk wat keje. aq x der masa nk take pic..lol... syg toi.. yg ada pic hadif masa aq gi umah dia kat penang.. nie lah hadif...

soe pic x jelas.. guna hp murah biasalah..=.=
grr.. pape pown, balik2 umah, aq terus un9, sbb rindu kat penaggalan, tapi smpai2 jer, semua busy, hurmm.. dia pown x der.. so aq off9 lah, penat  n take rest.. 

Tuesday, 12 July 2011

happy???? ^_^

aiii, la ni aq tgh dok tnggu ayah aq,smbil dok nggu msg si dia.. tapi dia dh gi keje.. haha.. lantak ko lah.. werkk.. :p.. pas nie aq nk gerak gi umah nenek aq, mlm nie ada kenduri sikit,haha, sempat lagi aq nk wat posting.. umah aq ngn nenek x lah jauh mana, dekat jerk, lebih kurg 5-10 mnit.. hehe...

happy???? haha.. semalam mmg hapy giler, aq dok gelak2 x abis2.. actually smlm aq off9 awal sbb x der mood, dok layan mood giler2 aq, tbe2 ada lah mamat nie ---> firdaus<---- suh aq un9, sebb nk kenakan zar, aq pon un9 ler...

haha.. mlm tue aq, akak bella and daus nie menggiler kat penanggalan, dok kaco2 nizar.. benda yg baik.. jgn ditangguh-tangguhkan.... x gitu zati??? hehe..wat2 miskol2.. kecian giler.. yg kelakarnyer, time tue aq miskol zar, so aus ngn akak bella x dapat lah kol kan?? then dema kata, network busy.. mmg lah.. yg paling kelakar si daus lah, ada ke dia ckp nizar block no kami... cetek toi pikiran.. haha.. lol..:p

haha..  last2 aq ckp, sorng2 miskol.. so mula2 akak bella lah dulu, sebb paling tua.. then daus,, last aq.. mlm tue mmg giler2 r.. cian lak ngn abg long kami nie.. haha.. lantak r, dh naseb badan kamu nizar.. hehe..

naseb bek x der no si zaty, lau x dia pon jadik mangsa keadaan.. haha.. tapi zar x kasi kaco.,,sbb zati dh tdo.. ececece.. backup nmpk.. xD..lupa lak, dia kan belajar.. hehe.. x per.. tggu yer zati... :p.. pape pun semua tumpang gembira.. ^_^

btw, happy r... sonok smlm..=)... best.. len kali nk wat lagik.. hehe... happy sbb benda nie, and happy bila aq ngn dia mula rapat balik .. walaupun tanpa perasaan cinta dan syg... hurmm ... haha... 

k lah.. nak siap nie... =).. wa chow dulu.. syg korg semua.. haha.. tapi aq x layak untk disayangi.. betoi x 'ang'??? chill... ^_^

nak rawat haty zar and zaty mcm nie?? boleh x??? hehe.. nk cek saper yg ada dlm hati kalian.. haha...

Friday, 8 July 2011

ternyata kau bahagia saat ini.. t_t

semalam, aq out fb and lappy awal.. mood aq tbe2 menghilang.. tgn aq pantas capai hp ku.. sunyi jer.. hanya mgharapkan msg darik akak bella n akak aye... tapi time tue, mmg x der saper2 msg aq,,,sunyi sgt2...

aq x tau hantu apa yg smpuk aq, tgn aq laju jer menaip msg.. nak anta msg kat someone.. tbe2.. aq terpikir somethink.. hurmmm.. and aq dlte balik msg tue.. xjadik nk hntr.. tapi nape ekk?? nth.. aq pown x tau.. mybe aq terfikir and sedar, aq x patut msg dia..

then aq cuba nk tdow, mmg x leh, nk on lappy balik, lagik mls..ermm.. aq teringtkn si A,, ~taip msg utk dia~ send~tnggu~... lama aq tggu, mmg x der blsan...nth pkul bape aq tdow, dgn hp msih kt tgn.. mata x tau lah ada yg mgalir ke x..huhu...

pagi nie, aq dpt blasan msg dari dia..yup!! si dia reply msg aq.. sonok.. mmg sonok.. dia tnya psl aq.. aq ckp lah..hurmm... tapi aq kene igt, dia sudah berpunya...

actually, aq baru lepas tgok fb dia.. hurmm.. dulu in relationship.. but now.. married..  tatkala mataku terlihat dia bahagia.. aq cuba utk buang sedih ku.. dan gntikan dgn doa utk dia.. namun, hati x bisa bohong.. kau sudah milik org.. t_t

hahaha..t_t.. bodoh nye aq..hurmm.. ternyata, dia sngguh bahagia skrg.. dan hnya aq yg masih terkapai2 dlm tdur ku.. megharap sesuatu yg x pasti.. ternyata.. CINTA itu bukn milik ku lagi.. pergilah cinta.. abadi bersama angin yg berlalu.. pergilah.. usah kau kembali lagi di hati ini.. aq tidak mahu lagi.. merana kerana CINTA.. kerana jatuh cinta itu, sgt menyakitkan... t_t

cintamu tidak bisa kumiliki...

Thursday, 7 July 2011

tagging??? layannn :P

aq telah di tag oleh mamat sorang nie ---> firdaus <---- so nak x nak.. aq terpaksa lah main gak game nie.. haha..

KORANG RASA KORANG HOT??

aq hot?? haha.. silap besar lah..wat per nk hot2 nie.. cool lagik best.. sejuk beb dok menghadap lappy smbil merasakan angin kipas sebelah nie.. haha btw.. hot gak sekang nie.. ^_^

UPLOAD WALLPAPER YANG KORANG GUNA SEKARANG


CERITA PASAL GAMBAR

haha.. pic nie aq amek time dinner kat matrik.. for akaun student only.. mmg best, yg paling kelakar, aq siap gi ipoh prade (first time pergi) sbb nak carik baju yg sesuai dgn tema utk mlm tue.. haha.. lastly, aq pakai baju aq sendirik.. yg baru beli x pakai..=.=''... jubah gak sesuai ngn aq..hahahakkk=)

KALI TERAKHIR MAKAN PIZZA

pizza?? sory ler.. aq x makan pizza beb.. haha.. btw last aq tgok pizza masa 2009.. itupon aq masuk pertndingn wat news paper then dapat pizza free dari pzzahut.. tapi bukn aq yg mkn, ayah ngn adik aq yg dok perabihkan.. tue lah last aq negok pizza.. makan mmg x pernh..haha.. 

LAST SONG YANG KORANG DENGAR

=.='' aq pon x tau lagu per.. tapi lagu korea kat belog aq..haha.. yg korang tgh dgr skrg nie..hehe..=)

KORANG BUAT APE JER MASE JAWAB TAG NIE

aq dok dgr lagu kat belog aq nie..haha.. x dak wat per.. dok lyn fb n ajar mmber wat belog.. *padahal mata dok jeling2 kat baju yg dok menimbun* =.='' gara2 nk wat entri nie, aq tgguhkan dulu lipat kain tue.. haha... XD

NAMA PANGILAN KORANG SELAIN NAMA PENUH

ika ~ atikah ~nurul~tikah~ akak ika ~ alang~ nye <---aq gelar dirik kat family.. hehe...
paling suka org paggil nurul =)

SAPA YANG KORANG NAK TAG 5 ORANG


ORANG NO 1 TU SAPE?

dia roomate aq masa kat sekolah kat brash..seyes aq syg giler kat dia..haha... lau aq sunyi aq selalu kaco dia kat fb.. tapi rasanya dia x der belog kowt.. hehe.. dulu dia yg bagik aq smgt masa aq kat asrama.. haha.. aq rindu bantal bucuk smiley dia.. <---aq suka curik bntal dia..=)

NO 3 ADE HUBUNGAN DENGAN SIAPA

dia nizar.. hubungan?? kalau dulu dia ada hubngan ngn buah 'lemon' now aq baru tau dia ada hubungan dgn seseorg..seyes x caye.. tapi cuba caye sbb sejak azali mmg dema nie sah dgn hubungn yg dema jalinkan..sbgai adek badik... hahaha.. nizar upenyer abg pada adeq nurin haha.. caye jer lah.. XD


NO 2 LAK MACAM MANE ?
seorg yg sempoi.. haha.. kenal kat penanggalan.. aq suka dia.. <---pengakuan jujur nie akak.. 
hehe.. bila aq menghilang dia lah org first yg akan sedar.. haha... cubit akak kang.. btw i love u so muchhhh lah akak bella..:p

KATA KATA CINTA BUAT NO 4

actually dia nie tag aq kat blog dia gak, nama aq kat no4. so aq pon tag dia gak kat no 4.. haha.. kata2 cinta?? cinta tue suci beb.. jgn kotor kan cinta.. haha.. cinta x leh dipaksa walau apa2 pun.. okey.. moga temui cinta yg sebenar... :p

ADE AWEK/PAKWE NO 5
mamat nie, nth ler dia ada ke x awek.. nympah aq..haha.. kejap ada anak, kejap ada awek.. korng pilih lah yg mana betoi.. btw aeman.. aku nk berkenalan ngn nura.. haha.. werkkkk..:p

FAKTA PASAL ORANG YANG KORANG TAG NIE

izzati

org nyer tnggi darik aq..cukup manis bila senyum.. aq suka peluk dia.. hehe.. syg ang atie.. nnti jumpa kita gosip2 ehh... <---dia nie mmg kuat bergosip.. aq x.. aq follow jerk.. hahaha

akak bella..

org yg happy go lucky.. tapi jgn pelik kalau tbe2 dia kata x der mood.. haha.. mood dia lain mcm sikit.. tbe2 jer boleh berubah.. tapi aq suka dia.. agak keanak2kan sikit.. heh.. but dialah akak yg paling sporting.. 
sayammm nughul <---dia suka ckp nie.. haha

nizar

seorg yg jiwang2.. kalau mood dia dok menjiwang, mmg abis lah, mcm2 ayat kuar kat satu page tue.. haha.. tapi dia nie ok lah.. bgus2 jer.. hope dia dapat jumpa org yg betoi2 menghargai erti sebuah percintaan ,,<---mula lah aq pun nk dok berjiwang.. haha..stop2..

firdaus

budak yg agak giler2 kat penanggalan.. haha.. ntah, aq lau masuk bab dia x tau apa fakta khs utk dia.. leh tak aq ckp dia nie mudah tergoda?? haha.. bukn tergoda lah.. actually sifat penyayang dia tue kuat..hehe.. jgn marah naa...

eiman.

aq x tau fakta ttg mamat nie.. tapi dia nie kejap2 muncul.. kejap2 ilang.. mcm cipsmore.. haha.. aq pown x tau apa nk jadik ngn budak nie.. btw, dia suka tuju lagu.. yg jadik mgsa cari ----> aq lah.. =.=''


fuhhh.. haaa... daus.. aq dah bls dah tangging2 nie.. pergghh.. penat .. adei.. tapi aq nk tag lagik sorang boleh??? ----> wan aka apek<--- 
-sporting-best kwn ngn dia.. haha.. tapi takot lau dia ngamok.. aq suka kenakan dia, dia x pernh marah.. perghh,, penyabar betoi budak nie.. aq dh penat wat jht kat dia.. nk bgik dia marh. tpi x pernh jadik..haha.. so lawat2 lah belog dia ehh.. dia mmber aq kat penanggalan gak.. hehe.. 

okeyhh... dah.. the end.. fuhhhhh <---kesat peluh..penat..grrrr....
bye2 jumpa next entri..hehe.. ^_^

Wednesday, 6 July 2011

..::aq tetap setia menunggu::..

yeahhhh.. entry terbaru.. hahaha.... nie aq nk cter nie...
mesti dh baca kan tajuk entry terbaru aq nie.. haha..
yuuppppp.... aq tetap menunggu.. agak2 korang lah kan?? aq tnggu ape ek??

hehe.. apa2 lah.. yg penting aq tetap tunggu.. dia kata lagi dua minggu dia akan bagik kata putus utk lamar aq.. hurmmm.. berdebar2 tue mmg ada lah.. risau.. takut.. hehe... masa depan tue.. lau aq terima dia.. mcm mana lah masa depan aq kan??? 

actually aq still x sabar nk tnggu dia.. lmbt nyer.. walaupon takot tggu dia melamar aq, aq tetap x sabar2 nk tggu saat tue... saat yg aq sgt2 nntikan... haishhhh.... lama nyerr...

grrr... kadg2 aq pujuk diri aq.. supaya sabar menanti.. lgipun dia dah janji.. akan dtg balik kat aq.. dia kata suh aq tggu jer dia.. heheee.. so aq tggu lah.. now aq tetap menanti..=.='' rasa mcm ulang ayat sama jerkk..

btw.. aq x kesah lah apa2 jadik nnti... aq x kesah lah mcm mana cara dia nk melamar aq.. hantar email ker.. post surat ker.. aq x kesah.. asalkan aq harap sgt2, pilihan aq utk bersama si dia, adalah yg terbaik... hurmm.. setelah aq ditinggalkan oleh ex aq..(sedih woo kene tggalkan ex..subsub..) .. aq x sabar2 nak tau saper pengganti ex aq.. 

and now.. lau aq nk tau, kene ler tggu.. lagik beberapa hari jerk.. dia akan dtg kat aq.. n lamar aq.. hehe.. sabar tikah.. sabar.. wakakaka.. 
haha.. nk tau x aq dok tggu aper??? muahahaha... x sabar mehh.. dok nunggu result upu.. haha.. masa dpn aq tue.. ex aq pulak si matrik tue..haha.. hope dpt tmpat yg terbaik.. aminn~~~ doakan saya.. hehe..=)

study....hahaha...adeii...=.=''