btton


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, 7 August 2011

tertidur..==''

haa. assalamualaikum semua..
hehe.. hellow...

haa, nk dijadikn cter, semalam aq penat giler.. x tau lah apa yg aku buat.. huhu
disebabkan aku nie tbe2 jer rajin nak edit2 picture, aku pun dgn segala hormatnya mintak malaun(nizar) seorg nie utk send file photoshop kat aq..

nak dijadikan story, malaun nie suh aku on skype,.. aduh, aq dh lama x on skype.. hahah, password pon aku dh lupa.. =.= terpaksa wat pass baru.. bila on skype tbe2 terigt kenangan lama..hurmm..

and bila dh berjaya bukk tue, za pon send dua file kat aku, disebabkan aku terlalu ngntok, aq kata kat dia aku nak tdur japp..

niat haty nak tdow kejap je.. tapi bila aq terjaga, dah pukul 4 lebih.. alang2 aku terus gerak FAMILY PENANGGALAN aku nie.. haha.. but msg je lah.. :p kdt pon org sponser, x dpt den nk kol.. heee
first time lah.. heee.. XD.. ti lau nurul topup sendiri, nurul gerak guna kolling2 ehh.. hehe.. 

n pada si dia, soe ehh, syg x tggu semalam.. ngntok mehh.. x tahan, tertidur depan lappy tau.. dgn skype ,facebook n blog yg masih terbukak.. haha..

agak2 mcm nie ke aq tertdow semlm ekk?? no komen..

nota cinta= haa.. nnti ada duet, aku topupkan balik sapa yg dok belanja aq tue.. k lah, tbe masa nk solat jap.. hehe.. harap awk bahagia.. 66,
taa semua.. =).. hari ketujuh puasa, hope semua nya berjaya bertahan ehh.. ^^V



10 nota cinta:

f i r d a u s said...

cewah! haahahaha

nurul atikah said...

komen x ikhlas... ahahahaha... !!.. wekk..

f i r d a u s said...

pasal laaa hahaha

nurul atikah said...

@f i r d a u s

apa pasal2?? nk carik pasal gi tempat lain.. hahaha.. :p

nurani said...

waa,,ade org sponsr ke..
asal akak xde..
nurul ckp kat org 2,akak pun nak la...kekkeke..
<---muke xtau malu..:P

nurul atikah said...

@nurani

hehe.. sponser.. tapi nurul x mintak pown.. mende ntah dia,, nnty nurul bgtau dia.. wakaka, x pe kak, muka x tau malu nie comey tau.. hehe.. ^^v

pikah said...

hahaha...dik topupkan kt akk ler..jgn blanje org len tu..:P

nurul atikah said...

@pikahhehe. kene bayar balik lah.. :p.. x kje lagi lorhh. ti dh ada duet byk, belanje sume..hehe..

pikah said...

aha..baikla...tunggu nh...hehe.gurau jer..:P

nurul atikah said...

@pikah

hehehe.. lama lagi tue.. :P