btton


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, 27 July 2011

si A????

okeyh.. bila aq x leh tdow, mula r keje aq nk update entry baru.. igt x etry aq --->    A dan B ???


si A saper yg x tau nseb kome lah.. ptg tadik bosan, tbe2 terlintas tgn aq menaip msg ckp aq kene sengat tebuan, then dia anta kol me back.. =.='' aq dgn BODOH nyer terus kol dia.. bodoh kan??


so nk dijadikkn cter, ahad aq kene sengat tebuan, then A kata dia pon kene sengat pagi tadik.. erkk.. =.='' tbe2 sama pulak.. mcm ngek jer kan.. dia tipu?? x mungkin kowt, aq rsa betoi dia pon kene sengat, sebb time sembg kt tepon mak dia nympuk kat blkng.. huh~~ mk dia ckp.. ---> jodoh lah tue sama2 kene..


hurmm jodoh mende nyer.. haha.. aq ter dengar suara ipin... saper ipin?? adik A.. aq selalu suh A kiss ipin utk aq.. hurmm dulu lah.. bukn skrg..


then, dia kata ary tue dok mendaki gunung, dia nmpk someone sebijik rupa aq.. lol??? tipu kah?? buat ceritakah?? aq no komen.. tapi gaya dia cter, bersungguh2..


lepas aq tggalkan dia, jarang cnct.. bru dia rasa bersalah kat aq.. dia cter tdik, dia nges2 story kat mmber dia pasal aq ngn dia... hurmm aq just dgr.. nk caye sgt pown susah... 


then di tnya pasal aq dpt u mana.. aq cter2 r.. hurmm.. =.='' lol,,, seyes rindu sgt suara yg aq dgr time tue.. tadik dia byk gelak2.. sedang kan aq menahan airmata darik gugur..


tbe2 dia nk ckp ngn mak aq.. aq tnya wat per?? dia cakap sajer.. jawapan aq..--> x yah lah, kita bukn ada pper pon, takot nnty mk pikir lain pulak... hurmm dia bls dlm nada yg sedih.. =.=


lagik?? kali nie dia tnya betul2 kedudukan umah aq.. seyes ker dia nk dtg umah??? no komen.. dulu dia penah kata nk dg jmpa mk ayah.. dulu lah.. time ngah hangat2.. bukn skrg... hurmm


then?? dia kata dia x gembira pun dgn awek dai skrg nie.. leh caye ker?? nth.. aq pown x tau nak cakap... dia kata time dia wat kat aq dulu, masa tue dia tension. now dia rasa bersalah kat aq..


apa aq pikir?? hurmm ntah.. aq x tau.. no komen.. aq mmg rindu dia.. seyes.. tapi dlm haty aq dh ada B.. tapi B ngn A nie sama jerk pangai.. =='' penat r mcm nie teruss... waaaaa... mlm nie x leh tdo pon gara2 si A.. grrr...

ps= buat si B, aq mmg suka pikir2 mcm nie.. soe r.. bukn sng nk lupakan semuanya.. aq cuba utk x nk pikir tapi susah.. =.='' hurmmm... 


10 nota cinta:

baby said...

hahahaha akk ingat si A=Aus wakakakakkaka..hahha adeiii...hurm besh la dye ader yg sayang =.=" akk jugak sorang melayari haty yg selalu mendung..buat adik akk...ikut naluri anda..sebagai seorg wanita kita dianugerahkan dengan naluri yg kuat...kita boleh tahu sama ada dia btol2 ataupun hanya SANDIWARA semata2 =) peace no war sayang =)

nurul atikah said...

aiyakkk..=.='' ada pulak si aus tue.. haha.. akak nie.. okeyh akak.. aty nurul x tau mcm mne nie..hahaha

nurani said...

kite tgk ngn kesungguhan depa ye..hihihihi

nurul atikah said...

mcm x der kesungguhan jerk si A tue.. heheh... :p

Encik JI said...

jgn dilyn sgt pasaan tu :)

nurul atikah said...

encik ji... heee.. :p.. malas nk layan sgt dah.. :p

NurinSafaa ♥ said...

<--------- Terharu baca entry kaka :') Adik if macam tu dah menangis dah. Nasib lah dia dengar atau tak.

ukthi mastura said...

seronok pulak klu ada rasa macam tu.... sbb aka,da lama x rasa prasaan macamtu

f i r d a u s said...

haha ngek je ang nie , patot nye ang lpe kn je sume tu pastu g uKm :)

nurul atikah said...

nurin~~ akak rasa apa akk tulis x lah sedih pown.. haha.. :p

kak mas~~ x payah lah rasa.. ^_^ x sonok pown..

aus~ hurmm.. ckp seng lah.. ang x rasa benda nie..