btton


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, 4 July 2011

A dan B

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ  i love u.. i love u..

haha.. penah dgr x lagu hindustan nie??/ haha.. mana yg x pernh dgr tue naseb kome ler.. wakaka.. okey.. laa nie aq ngah tggu abis donload cter 321 cnta, sbb tue x tdow lagik.. haha.. kalau x aq dah lama tdow... hehe

ermm entry aq agak pelik.. A dan B?? apa kah??? haha.. aq nk cter pasal dua manusia nie.. si A dan si B... aq pon x tau lah apa nama sebenar dema dua org nie (padahal tau).. aq just nak wat perbndingn antara dua manusia nie.. jom,,,, layannn...=)

bila kenal???
A- aku kenal x lah sampai setahun, kurang darik setahun...
B- sama gak,, aq kenal dia nie, kurang darik setahun...

saper dia???
A- budk nie, kawan aq pada mulanya.. 
B- dia pon sama gak..=.='' semua sama.. nk banding kan mcm mana...


jenis org nya??
A- seorg yg berjiwa lembut, kata2 yg sopan.. baik jerk...
B- si dia nie?? bila ckp, aq rasa nk cibai2 jerk mulut dia.. ikot suka dia jerk..haha..


other??
A- seorng yg penyanyang,,,
B- sama jugak... still pnyayang walaupon pangai dia ngok ngek..haha


dia syg??cinta??
A- dia pernah sygkan aq, cinta?? ntah...dia x penh ckp pulak.. x kowt...
B- dia pernh syg kan aq,, tapi x cintakan aq,,


sekrg mana dema??
A- sekarng dia dh bahagia.. haha..bguslah, dgn pompan pilihan dia.. aq pon tumpang gembira...=)
B- still with me, walaupon dia ckp yg dia dah x syg aq.. tapi aq bgga, coz still jadik kwn dia..=)


ayat yg x leh lupa??
A- setialah... jgn berpaling.. ( tapi dia yg x setia)...
B- cinta x boleh dipaksa (yup2..aq tau.. mhahahaha,,,,)


itulah cerita dua org yg nth pah per nie.. k lah, dunload pon dah abis.. so aq nk tdow jap..=) subuh bgun balik.. bgun dan jadik insan yg bahagia..;. dan gembira... haha.. so ucapan aq untuk si A ~ moga ko bahagia dgn pilihan hati ko, aq still akn cuba utk thnkn diri nie, aq doakan ko bahagia, n semlam aq wat keje bodoh, sbb hanta msg kat ko, soe gnggu ko, mybe tgh gembira dgn si ida,,, btw,, tahniah kerana memungkiri janji..

buat si B~ aq x tau nk ckp per, just doakan yg terbek utk ko,.. haha.. hope segalanya dpt dilupakan dan moga ko hidup bahagia jugak mcm si A.. aq nak kol ko, tapi aq dah mula tkot nk kol ko.. ntah lah, aq pon x tau naper.. haha.. x per lah, x yah lah kol.. wat per kan..haha.. adeii..melalut dah aq..

dah2... mata pun dah kecik.. aq tdow dulu.. bye2.. nunyte... zzZZzzZZ haha;; =)

termenung ku sendiri... mengenang rindu tidak menentu... haha..:p

5 nota cinta:

f i r d a u s said...

hahaha sat g aku bace aku nk p makan sat.

f i r d a u s said...

woot2!! col la si B tuuuuuhh sian die smlm dok pening ahahaha btw nice story to share nurul :)

nurul atikah said...

x tau wat per, bosan, so story jer r.. haha.. malas nk kol si B.. takot.. btw, terigin nk kol si A pulak... haha... =.=''

perlu ke si A?? ntah2.. no komen.. haha...

Mohd Nizar said...

yg pastinya za mesti si C..ahaha..

nurul atikah said...

si c?? wakakakak.. nanti nurul wat cter si c pulak..=.='' adeiiii