btton


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, 7 July 2011

tagging??? layannn :P

aq telah di tag oleh mamat sorang nie ---> firdaus <---- so nak x nak.. aq terpaksa lah main gak game nie.. haha..

KORANG RASA KORANG HOT??

aq hot?? haha.. silap besar lah..wat per nk hot2 nie.. cool lagik best.. sejuk beb dok menghadap lappy smbil merasakan angin kipas sebelah nie.. haha btw.. hot gak sekang nie.. ^_^

UPLOAD WALLPAPER YANG KORANG GUNA SEKARANG


CERITA PASAL GAMBAR

haha.. pic nie aq amek time dinner kat matrik.. for akaun student only.. mmg best, yg paling kelakar, aq siap gi ipoh prade (first time pergi) sbb nak carik baju yg sesuai dgn tema utk mlm tue.. haha.. lastly, aq pakai baju aq sendirik.. yg baru beli x pakai..=.=''... jubah gak sesuai ngn aq..hahahakkk=)

KALI TERAKHIR MAKAN PIZZA

pizza?? sory ler.. aq x makan pizza beb.. haha.. btw last aq tgok pizza masa 2009.. itupon aq masuk pertndingn wat news paper then dapat pizza free dari pzzahut.. tapi bukn aq yg mkn, ayah ngn adik aq yg dok perabihkan.. tue lah last aq negok pizza.. makan mmg x pernh..haha.. 

LAST SONG YANG KORANG DENGAR

=.='' aq pon x tau lagu per.. tapi lagu korea kat belog aq..haha.. yg korang tgh dgr skrg nie..hehe..=)

KORANG BUAT APE JER MASE JAWAB TAG NIE

aq dok dgr lagu kat belog aq nie..haha.. x dak wat per.. dok lyn fb n ajar mmber wat belog.. *padahal mata dok jeling2 kat baju yg dok menimbun* =.='' gara2 nk wat entri nie, aq tgguhkan dulu lipat kain tue.. haha... XD

NAMA PANGILAN KORANG SELAIN NAMA PENUH

ika ~ atikah ~nurul~tikah~ akak ika ~ alang~ nye <---aq gelar dirik kat family.. hehe...
paling suka org paggil nurul =)

SAPA YANG KORANG NAK TAG 5 ORANG


ORANG NO 1 TU SAPE?

dia roomate aq masa kat sekolah kat brash..seyes aq syg giler kat dia..haha... lau aq sunyi aq selalu kaco dia kat fb.. tapi rasanya dia x der belog kowt.. hehe.. dulu dia yg bagik aq smgt masa aq kat asrama.. haha.. aq rindu bantal bucuk smiley dia.. <---aq suka curik bntal dia..=)

NO 3 ADE HUBUNGAN DENGAN SIAPA

dia nizar.. hubungan?? kalau dulu dia ada hubngan ngn buah 'lemon' now aq baru tau dia ada hubungan dgn seseorg..seyes x caye.. tapi cuba caye sbb sejak azali mmg dema nie sah dgn hubungn yg dema jalinkan..sbgai adek badik... hahaha.. nizar upenyer abg pada adeq nurin haha.. caye jer lah.. XD


NO 2 LAK MACAM MANE ?
seorg yg sempoi.. haha.. kenal kat penanggalan.. aq suka dia.. <---pengakuan jujur nie akak.. 
hehe.. bila aq menghilang dia lah org first yg akan sedar.. haha... cubit akak kang.. btw i love u so muchhhh lah akak bella..:p

KATA KATA CINTA BUAT NO 4

actually dia nie tag aq kat blog dia gak, nama aq kat no4. so aq pon tag dia gak kat no 4.. haha.. kata2 cinta?? cinta tue suci beb.. jgn kotor kan cinta.. haha.. cinta x leh dipaksa walau apa2 pun.. okey.. moga temui cinta yg sebenar... :p

ADE AWEK/PAKWE NO 5
mamat nie, nth ler dia ada ke x awek.. nympah aq..haha.. kejap ada anak, kejap ada awek.. korng pilih lah yg mana betoi.. btw aeman.. aku nk berkenalan ngn nura.. haha.. werkkkk..:p

FAKTA PASAL ORANG YANG KORANG TAG NIE

izzati

org nyer tnggi darik aq..cukup manis bila senyum.. aq suka peluk dia.. hehe.. syg ang atie.. nnti jumpa kita gosip2 ehh... <---dia nie mmg kuat bergosip.. aq x.. aq follow jerk.. hahaha

akak bella..

org yg happy go lucky.. tapi jgn pelik kalau tbe2 dia kata x der mood.. haha.. mood dia lain mcm sikit.. tbe2 jer boleh berubah.. tapi aq suka dia.. agak keanak2kan sikit.. heh.. but dialah akak yg paling sporting.. 
sayammm nughul <---dia suka ckp nie.. haha

nizar

seorg yg jiwang2.. kalau mood dia dok menjiwang, mmg abis lah, mcm2 ayat kuar kat satu page tue.. haha.. tapi dia nie ok lah.. bgus2 jer.. hope dia dapat jumpa org yg betoi2 menghargai erti sebuah percintaan ,,<---mula lah aq pun nk dok berjiwang.. haha..stop2..

firdaus

budak yg agak giler2 kat penanggalan.. haha.. ntah, aq lau masuk bab dia x tau apa fakta khs utk dia.. leh tak aq ckp dia nie mudah tergoda?? haha.. bukn tergoda lah.. actually sifat penyayang dia tue kuat..hehe.. jgn marah naa...

eiman.

aq x tau fakta ttg mamat nie.. tapi dia nie kejap2 muncul.. kejap2 ilang.. mcm cipsmore.. haha.. aq pown x tau apa nk jadik ngn budak nie.. btw, dia suka tuju lagu.. yg jadik mgsa cari ----> aq lah.. =.=''


fuhhh.. haaa... daus.. aq dah bls dah tangging2 nie.. pergghh.. penat .. adei.. tapi aq nk tag lagik sorang boleh??? ----> wan aka apek<--- 
-sporting-best kwn ngn dia.. haha.. tapi takot lau dia ngamok.. aq suka kenakan dia, dia x pernh marah.. perghh,, penyabar betoi budak nie.. aq dh penat wat jht kat dia.. nk bgik dia marh. tpi x pernh jadik..haha.. so lawat2 lah belog dia ehh.. dia mmber aq kat penanggalan gak.. hehe.. 

okeyhh... dah.. the end.. fuhhhhh <---kesat peluh..penat..grrrr....
bye2 jumpa next entri..hehe.. ^_^

12 nota cinta:

Mohd Nizar said...

haha!za d tag lagi la..muahaha!btw tengss ya nurul..nice being friends with u. ^^
our friendship never ends..

nurul atikah said...

welcome... hehe.. sukanyer dia... yup.. frennz for eva.. :p

dyBa aQsa said...

:)

nurul atikah said...

dyba,,:p =)

f i r d a u s said...

haha thx main game tag nie . buat je bpe byk nk , x kisah la sbb nie blog ang nurul :D ngek kata aku tergoda , but thx aku nie byk kasih syg :D

nurul atikah said...

mmg byk pon kan.. smpai x tau nk bagik kat saper kan?? :p hahaha.. most welcome..

Pelangi Sepet said...

apa ke gila ko nie penampo mau

nurul atikah said...

grrr... nak tampo aq?? haha... naseb ler...:p

Safwan Sharif said...

=.=" ak penyabar ? adeii..penyabar ikot mood..hee..thank :)

nurul atikah said...

haha.. mmg2.. penyabar lah gak..hehe... :p

most welcome..=)

Merpati Puteh said...

hahahha.... nughul... akak pom kene tag ag..ritu zaa sayam tag..heee thanks .. i love u toooo nughul sayammmm.... kuikuikui.. keanak2kan??
kdg2 kut bile otak tgah mereng.. lau akak ta mereng akk jd sorang yg matang haha!...NN...

nurul atikah said...

haha.. matang kah??? huhuhu.. wokeyh akak.. akak bella NN.. hehehe.. lol.. =)